ПРОЛЕТНА АКЦИЈА НА УНИОР

16/04/2018

ПРОЛЕТНА АКЦИЈА НА УНИОР

Пролетна акција на пневматски и рачен алат во УНИОР МАКЕДОНИЈА
Гаранција 12 месеци,обезбеден сервис и резервни делови
Повеќе информации во продажниот салон или превземете го акцискиот каталог на следниот линк:

Превземи АКЦИСКИ КАТАЛОГ 

Новости ,