Во 2022 година одбележуваме 30 години УНИОР Македонија

01/03/2022

Во 2022 година одбележуваме 30 години УНИОР Македонија

Во 2022 година одбележуваме 30 години УНИОР Македонија.

Ова е исто така многу посебна година кога светот се соочува со невидена глобална криза. Иако не е време за славење, сепак е важно да размислуваме за минатото, и уште поважно, да се фокусираме на иднината.

УНИОР Мекедонија е официјално основана пред 30 години, но нашето богатство на експертиза може да се проследи наназад до пред повеќе од 60 години.

Времето сигурно лета.

Во овие години поминавме преку многу предизвици и успеси од кои научивме да бидеме поцврсти.

Нашиот континуиран успех доаѓа од нашите два најголеми адути, нашите клиенти и вработени, што резултира со тоа што УНИОР Македонија е препознаена на пазарот како професионална компанија, која го води својот бизнис преку знаење, експертиза, напорна работа и фокусирање на услугите на клиентите водени од одржлив пристап.

 

На сите наши вработени, клиенти, засегнати страни и пријатели – Ви благодарам за вашата континуирана посветеност на УНИОР Македонија.

 

Среќен јубилеј 30 години УНИОР Македонија!

 

Горан Ковачевски

Директор на УНИОР Македонија

Новости