Акција

МАРТ МЕСЕЦ НА РОДЕНДЕНСКИ ПОПУСТИ ВО УНИОР МАКЕДОНИЈА

30% ПОПУСТ на:

UNIOR алатот:

  1. Пневматскиот алат
  2. Клучеви
  3. Насадни клучеви
  4. Клешти
  5. Изолиран алат
  6. Алат за водовод
  7. Одвртувачи

И останатиот алат од производната линија на UNIOR.

Истотака попустот важи и за:

  1. Алат за сервисирање на велосипеди

За купување на поголема количина (износ над 10.000,00 денари) на алат подготвивме и посебни подароци!

За полесно, посетете го и нашиот web каталог!

Најважно: Подготвивме доволно залиха на сите производи, но доколку бидеме изненадени со зголемен интерес на одредени производи и се случи да одредени производи се распродадат, проверете ги роковите на испорака со нашите вработени.

Продавницата на УНИОР Македонија работи секој ден од 08.00 -16.00 часот, освен во Сабота и Недела кои се неработни.

Напомена: Роденденскиот попуст се пресметува на малопродажните цени истакнати во продавницата и истиот не се однесува за производите кои се на распродажба