Дали сакате да станете Униор дистрибутер?

Компанијата Униор е производител на високо-квалитетни рачни алати познат на сите континенти на светот. Ако мислите дека успешно може го претставувате брендот Униор и нашите производи на пазарот во вашата земја, ве повикуваме да се приклучите на нашата мрежата на дистрибутери.

Испратете ни го вашето кратко претставување и вашата визија за соработка на следната адреса: