Програма за Рачен Алат

Униор рачните алати се наоѓаат меѓу водечките производи во Европа.
Со избор на Униор рачниот алат го избирате најпрофесионалниот алат. Униор во многу европски и други земји е име за квалитетен алат за домаќинство како и за алат кој се применува и за други различни активности. Долгогодишната традиција на кован алат, познавањето на најновите технолошки пронајдоци, внимателна употреба на квалитетни материјали како што е високиот квалитет на хром ванадиумски челик,се гаранција за употребливост и во голема мера ефикасност и долговечност на рачниот алат Униор.

Повеќе од 5500 различни производи од Производната програма опфаќаат различни клучеви, Клешти, Стеги, Одвијачи, Макази, Клешти, до опрема за во работилници. Алатите постојано се прилагодуваат според потребите на купувачите и се погодни за електричари, електроничари, водоинсталатери и други професионални мајстори, каде спаѓаат и мајстори за поправка на велосипеди.

Значи, и на помали и поголеми велосипеди поправките може да се вршат професионално, ние во Униор развивме оригинални решенија за одлична примена на велосипедскиот алат.

Ознаката Униор е гаранција за долгорочна употребливост на алатите и за најтешки задачи кои нивните корисници ќе ги вршат
со задоволство.

Повеќе инфо на веб каталогот за алати на Униор Македонија