Дирекција

ул. 6 бр. 54, Стајковци – во Оли Шпед

Општина Стајковци, Скопје

Република Македонија

Менаџмент

Горан Ковачевски

+389 (0)2 2432 089

+389 (0)2 2432 057

goran.kovacevski@uniormakedonija.mk

Војко Водовник

+389 (0)2 2432 089

+389 (0)2 2432 057

vojko.vodovnik@unior.si

Комерција

Игор Марковски

+389 (0)70 359 668

+389 (0)2 2432 089

+389 (0)2 2432 057

igor.markovski@uniormakedonija.mk

Александар Ристевски

+389 (0)71 321 853

+389 (0)2 2432 089

+389 (0)2 2432 057

aleksandar.ristevski@uniormakedonija.mk

Алекс Ивановски

+389 (0)71 308 261

+389 (0)2 2432 057

+389 (0)2 2432 089

aleks.ivanovski@uniormakedonija.mk

Магацин

Душан Јакимовиќ

+389 (0)71 368 706

+389 (0)2 2528 784

dusan.jakimovic@uniormakedonija.mk

Финансии & Администрација

Моника Стојановска

+389 (0)70 219 756

+389 (0)2 2432 089

+389 (0)2 2432 057

monika.stojanovska@uniormakedonija.mk

Контакт формулар

Ве молиме, контактирајте не доколку имате било какви прашања или поплаки, а ние ќе Ви одговориме во најкраток можен рок.

    Facebook Social Stream