All posts by: УНИОР Македонија

About УНИОР Македонија

УНИОР Македонија на нова локација

Од 01.04.2023 г. УНИОР Македонија д.о.о. започна со работа во новите простории во с. Стајковци, Гази Баба Новото седиште на Друштвото се наоѓа на ул.6 бр.54 , Стајковци , Гази Баба, Скопје (во објектот на Оли-Шпед). Линк до локација

Новости

НАЈНОВО ВО ПОНУДАТА ВО УНИОР МАКЕДОНИЈА! BOHRCRAFT БУРГИИ И РЕЗЕН АЛАТ!

Повеќе од 40 години искуство во производството, кое потекнува од германскиот град Ремшајд. Компанијата е основана во 1975 година, на која и претходеше педесетгодишна семејна традиција во производството на бургии. Децениското искуство стекнато преку постојана соработка со специјализирани трговски партнери во Германија и странство послужи како добра основа за проширување и усовршување на асортиманот. Обезбедувањето […]

Новости

Во 2022 година одбележуваме 30 години УНИОР Македонија

Во 2022 година одбележуваме 30 години УНИОР Македонија. Ова е исто така многу посебна година кога светот се соочува со невидена глобална криза. Иако не е време за славење, сепак е важно да размислуваме за минатото, и уште поважно, да се фокусираме на иднината. УНИОР Мекедонија е официјално основана пред 30 години, но нашето богатство […]

Новости

УНИОР Македонија склучи договор со Iute Credit Macedonia

Од 01.06.2018 година УНИОР Македонија склучи  договор со Iute Credit Macedonia кои овозможуваат кредитирање само со лична карта и за максимум 15 минути директно од Нашиот продажен салон. Сите потрошувачите ќе имаат можност да купуваат на одложено плаќање до 18 месечни рати за максимален износ од 80.000 денари.   За повеќе информации обратете се директно […]

Новости

УНИОР Македонија – Обука и презентација

Со непосредна презентација на квалитетот, УНИОР Македонија одржа уште една успешна обука и презентација во Скопје на овластените дистрибутери од Македонија. Производите на компанијата, посебно новитетите веќе ги предизвикаа првите позитивни импресии.   Им благодариме на сите кои присуствуваа на нашата презентација и се надеваме дека ќе се видиме повторно наскоро.

Новости