НАЈНОВО ВО ПОНУДАТА ВО УНИОР МАКЕДОНИЈА! BOHRCRAFT БУРГИИ И РЕЗЕН АЛАТ!

14/12/2022

НАЈНОВО ВО ПОНУДАТА ВО УНИОР МАКЕДОНИЈА! BOHRCRAFT БУРГИИ И РЕЗЕН АЛАТ!

Повеќе од 40 години искуство во производството, кое потекнува од германскиот град Ремшајд.

Компанијата е основана во 1975 година, на која и претходеше педесетгодишна семејна традиција во производството на бургии.

Децениското искуство стекнато преку постојана соработка со специјализирани трговски партнери во Германија и странство послужи како добра основа за проширување и усовршување на асортиманот.

Обезбедувањето добар и постојан квалитет е стандардот до кој се придржува компанијата. За да се одржи такво ниво на квалитет, редовно се тестираат алатите во нивната сопствена лабораторија.

Денес, BOHRCRAFT има околу 8.000 алати за дупчење, глодање, сечење, битови…

Целосната понуда можете да ја погледнете на веб-страницата на производителот ТУКА (https://www.bohrcraft.de/Products/Summary/) .

 

За подетални информации контектирајте не!

Новости