УНИОР Македонија на нова локација

10/05/2023

УНИОР Македонија на нова локација

Од 01.04.2023 г. УНИОР Македонија д.о.о. започна со работа во новите простории во с. Стајковци, Гази Баба

Новото седиште на Друштвото се наоѓа на ул.6 бр.54 , Стајковци , Гази Баба, Скопје (во објектот на Оли-Шпед).

Линк до локација

Новости