ЗА НАС

УНИОР МАКЕДОНИЈА се залага за вредностите кои ја прават нашата компанија она што е: блиска до клиентите, иновациите, перформансите и сигурноста.

Нашето ветување се заснова на овие вредности: tools for life – доживотна гаранција на рачниот алат.

На сите наши корисници, каде и да се, УНИОР МАКЕДОНИЈА нуди вистинско решение за постигнување одлични резултати.

Ние секогаш се фокусираме на барањата на корисниците и ја нудиме најдобрата услуга.

Препознатливи сме по навременоста, прецизноста флексибилноста, професионалниот тим врз основа на кои развиваме интелигентни решенија базирани на потребите на клиентот.

Заради овие вредности многу корисници од трговската мрежа и индустријата – лидери во својата област – го препознаа квалитетот и станаа задоволни корисници на УНИОР рачниот алат.

Објект

Продавница

Наша Визија

Визијата на Униор е да постигне и осигура позиција меѓу првите пет производители на високо квалитетни алати во Европа.

Наша Мисија

Мисијата на Униор е да развива, произведува за пазарот, високо квалитетни рачни алати со долготрајност која ше ги задоволи барањата на професионалните корисници.

Нашиот Тим

Who’s behind the scenes?

Менаџмент

Горан Ковачевски
CEO

Финансии & Администрација

Моника Стојановска

Продажба

Александар Ристевски
Игор Марковски
Алекс Ивановски

Магацин & Општи работи

Душан Јаќимовиќ
Раководител на магацин
Станче Манасиевска
Општи работи