Новости

16/04/2018

ПРОЛЕТНА АКЦИЈА НА УНИОР

Пролетна акција на пневматски и рачен алат во УНИОР МАКЕДОНИЈА Гаранција 12 месеци,обезбеден сервис и резервни делови Повеќе информации во продажниот салон или превземете го акцискиот каталог на следниот линк: –Превземи АКЦИСКИ КАТАЛОГ 

Новости
01/02/2016

УНИОР – HFS диглаки и опрема за дигање на товар

Почитувани, Од 01.04 Униор Комерц во својата програма ги додаде и производите од реномираниот австриски производител на сите типови на диглаки и опрема за дигање на товар HFS – Превземи каталог – УНИОР КОМЕРЦ – Вашиот Вистински партнер

Новости
Facebook
Категории