УНИОР Македонија склучи договор со Iute Credit Macedonia

20/06/2018

УНИОР Македонија склучи договор со Iute Credit Macedonia

Од 01.06.2018 година УНИОР Македонија склучи  договор со Iute Credit Macedonia кои овозможуваат кредитирање само со лична карта и за максимум 15 минути директно од Нашиот продажен салон.

Сите потрошувачите ќе имаат можност да купуваат на одложено плаќање до 18 месечни рати за максимален износ од 80.000 денари.

 

За повеќе информации обратете се директно во Нашиот продажен салон.

Новости