УНИОР Македонија – Обука и презентација

06/06/2018

УНИОР Македонија – Обука и презентација

Со непосредна презентација на квалитетот, УНИОР Македонија одржа уште една успешна обука и презентација во Скопје на овластените дистрибутери од Македонија.

Производите на компанијата, посебно новитетите веќе ги предизвикаа првите позитивни импресии.

 

Им благодариме на сите кои присуствуваа на нашата презентација и се надеваме дека ќе се видиме повторно наскоро.

Новости